Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: DCR-TRV255E
Chcete-li mí stoprocentní jistotu, zda je PC, zvláště jeho SW v pořádku, tak na to budete muset jít z druhé strany. Zajít za někým, kdo má propojení PC-kamera funkční a vyzkoušet kameru u něj. Jestli vám nedělá problém instalace windows ( mě ano, než tam nainstaluji a nakonfiguruji vše co potřebuji, tak to zabere skoro 2 dny), tak je přeinstalujte.
Kabely jsem zkoušel i jiné...nemůže to být nějakým nastavením počítače....v biosu to port je povolený! to vím
Ještě než půjdete do servisu, zkuste si půjčit od někoho kabel.
Přehrávání kazety na display funguje. Jinak mám Win Xp profesional SP2...ale nic se neohlásí!...tak asi ten servis
Funguje vám přehrávání kazety na displej kamery? Pokud ano, tak po propojení kamery a PC kabelem a zapnutí kamery by se měla kamera ohlásit jako úložné zařízení. Předpokládám, že máte WinXP. Pokud ne, tak to vypadá na servis.