Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Re: Re: Canon MV800-850
Právě nám dorazil první kousek z modelové řady Canon MV800 a bohužel hledáček není možné vyklopit, lze pouze vysunout směrem dozadu.
Re: Re: Canon MV800-850
Tak má Canon MV800-850 výklopný tubus hledáčku, nebo skutečně ne !!
Re: Re: Re: Re: Canon MV800-850
Novinka není někdy lepší, to souhlasím, ale řada mv 8xx není až takovou novinkou.Všude na západě už jsou několik týdnů možná i měsíců na trhu a u nás teprve minulý pátek Canon oficielně sdělil ceny nových modelů. Mám z toho pocit že je náš trh pořád trochu druhořadý a že se zde musí zákonitě doprodat většina skladůvek z předchozí řady a až potom je u nás vytvořen prostor pro novinky. Canon se mi líbí svým solidnějším a robustnějším provedením, než přímá konkurence a to platí i o předchozí řadě.
Re: Re: Re: Canon MV800-850
Naprostá pravda. Velké firmy už dávno z větší části zapomněly na spokojenost zákazníka. V honbě za ziskem je prvořadý OBRAT a SPOTřEBNOST produktů. Věci se dnes nedělají, aby vydržely, ale aby se tvářily jako něco extra. Když se tak dívám na vyrojené tříčipy, tak mě velmi těší, že Canon tomu nepodlehl a uvedl na trh pět slibně se tvářících novinek. A cenou zřejmě také nebude nikoho lákat do pastičky, protože nemusí.
Re: Re: Canon MV800-850
Mnozí (ale né úplně všeci!) nechtějí to co existuje(a je ověřeno časem, tradice se tomu také říká), lidé touží po ideální iluzi, v naivním očekávání vysněné dokonalosti (a ještě levněji...)!... Touží poznat (nikým) nepoznané, panenské (snat to souvisí i s geny?). Přeji jim méně zklamání v nových věcech, známostech, neb nový nerovná se nutně lepší! (jak je denně masíruje TVreklama..., především za vrcholem konkurenčního boje, kdy i Německá auta, kdysi pověstná kvalitou i v USA, maj korejské, indické, ale i české komponenty...) Prominte, ale na otázky: jaké je to co bude? mě vyprovokovalo na jedinou možnou reakci, spíše glosu:-)
Re: Canon MV800-850
Je až ubíjející, kolik tazatelů se každý rok ptá po nových modelech ještě v období, kdy se na ně čeká coby zatím téměř neznámé novinky. Ubezpečuji čtenáře (i Mirka), že první mašinky nové řady MV8xx už začínáme zkoumat i my; a podělíme se o požadované zkušenosti co nejdřív... :-o)