Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Re: Re: Re: Re: Re: chci si koupit DCR-PC106E
hm:(tak ja nevim,asi se teda budu muset stavit v tom obchode a vsechno vobhlidnout:)tak zatim diky
Re: Re: Re: Re: Re: chci si koupit DCR-PC106E
No dobrá, ale je to hlavně sranda. Televizní kvalitu nečekejte jako když dávají přenos z Národního. No jestli to máte kousek do Brna, stavte se u tady u Jelínka, tam vám všechny kamerky předvedou a záznam pustěj klidně na TV pro srovnání. Chce to si to ošahat. Sony nebo JVC ? Subjektivně možná SONY, ale nejsem informován o parametrech, sám nic nehledám.
Re: Re: Re: Re: Re: chci si koupit DCR-PC106E
No dobrá, ale je to hlavně sranda. Televizní kvalitu nečekejte jako když dávají přenos z Národního. No jestli to máte kousek do Brna, stavte se u tady u Jelínka, tam vám všechny kamerky předvedou a záznam pustěj klidně na TV pro srovnání. Chce to si to ošahat. Sony nebo JVC ? Subjektivně možná SONY, ale nejsem informován o parametrech, sám nic nehledám.
Re: Re: Re: Re: chci si koupit DCR-PC106E
Do divadla nebo na ples?a ta kvalita obrazu byla pri tom osvetleni dobra?? a myslite ze ta PC106E mi bude stacit?a jeste se mi libi GR-DX77E ale je od JVC,nevadi??kterou?
Re: Re: Re: chci si koupit DCR-PC106E
Já jsem dlaňovkář. Mám MV6 Canona a za zhoršených světelných podmínek je to pravda trochu horší kvalita obrazu, ale zkus si vzít do náprsní kapsy saka třeba na ples nebo do divadla něco jiného. Pořád ji tahám v ledvince nebo v kapse bundy a pohoda. Třesení rukou je poznat jen při maximálním zoomu. Sonka i Canon mají dobré stabilizátory. Od Sonyho byla super PC115, tu jsem prošvih.
Re: Re: chci si koupit DCR-PC106E
takze dlanovku ee,nekupovat??radsi normalni kameru??
Re: chci si koupit DCR-PC106E
kamerka je celkem dobrá, musíš mít pevnou ruku na tech pár deka, v noci nenatocis nic, u techto malejch kamer(spiš čipů) stačí když zaleze slunko a skoro se na to nedá dívat jak je to zašuměný(jak z nejake bezpečnostní kamery) taky jsem pořád chtěl malou dlanovku místo mojí TRV 15, ale ta moje 4roky stará kamera má mnohem hezčí obraz než tyto dnešní.