Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
5Re: MVX 250i/350i
Mýlka, Pavle, mýlka! Drobnou (?) chybičkou je to, že Vaše představa o universálním světle nebo čemkoli do botky NIKDY nekoresponduje s tzv. aktivní botičkou, protože Unomat nebo Hama nic takového nedělají. Takže UNI-světla je nutno vybírat jako sadu i s AKU a malou nabíječkou anebo existuje výkonný typ do sítě 220 (230?)V...
Re: Re: Re: Re: MVX 250i/350i
Budu rád za postřeh, dík. Ještě blbý laický dotaz (asi na pana Jelínka) - ta světla, ano ano Unomat, mohu připojit stejně k 250 jako 350, nebo mi vadí absence inteligentní botičky? A případně ještě: kolik stojí samotná širokoúhlá předsádka pro 250i? Nejradši bych se rozjel do Brna, ale mám to trochu z ruky. Snad až budu více rozhodnut.
Re: Re: Re: MVX 250i/350i
Zdravim, mam necele dva tydny 330i a zatim spokojenost, tocim hlavne 1/2 rocniho syna, jeho zvatlani koupani a podobne a zatim nebyl zadnej problem - zatim jsem nic netocil v tichu abych zjistil jak je na tom se zaznamem hluku motorku, ale casem to urcite zjistim.az zjistim neco vice, tak se tu urcite me postrehy(upozornuji, ze pouze amatera tociciho hlavne rodinne akce) objevi. Honza
Re: Re: MVX 250i/350i
:-)
Re: MVX 250i/350i