Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Panasonic SDR-S100(S150)
Diky za radu, delam to tak, data do pocitace jdou dostat jen pres motion, ktery se dodava s kamerou, prevedu do avi a pak je vse hracka, ale kdyz mam data z SDkarty v ctecce tak ten format nezere ani motion ani pinnacle. Musim to prejmenovat na mpg. a pak uz to jde, ale ta pracnost je votravna. Zkousel jsem data prevezt zpet do kamery, ale neni to nic platne.
vyšel bych nejprve z tohoto odkazu http://jech.webz.cz/avisynth.php. Zejména bych převáděl do souboru *.AVI a pak následná úprava v Pinnacle nebo v čemkoliv podobném. No a pak už je to na volbě, zda video na DVD, nebo na web nebo jako VCD .-)
Re: Panasonic SDR-S100
To jste teda byli fakt odvážlivci - až když jsem konečně zjistil, že vás tam jistil autobus, tak mě to uklidnilo (:-D). Myslím, že právě na takovéhle reportážní účely jsou miniatury typu S100 téměř ideálním řešením. A kdyby Vám nikdo neporadil tady v diskusi, klikněte nám do firmy (info@..), pokusíme se pomoci.
Mam SDR S100 a jsem s ni spokojeny, hledal jsem kvalitni kameru, kterou mohu mit vzdy po ruce pri sportovani. Hledam nekoho s kym bych mohl konzultovat zpracovani dat nahranych do ctecky s kamery, protoze jsou problemy jak je dostat do Motionu nebo do Pinnacla. Ukazka je treba tady http://stream.cz/video/7276-albanie1-1dil
Re: Panasonic S100/S150
Nechci být oponentem za každou cenu, ale miniaturu S100 či S150 držíte v (pravé) ruce a tudíž ji zahříváte akumulátor. A zkušenosti s výdrží AKU nejsou pomluvou firmy Panasonic. :)
Testujete výdrž baterky v Alpách ?Pokud to nebylo někde v restauraci,tak věřím,že v těch nízkých teplotách byla výdrž tak malá............
Rozhodně jsem nenapsal, že se to špatně prodává, je to holt takový šperk a těch nejde nikdy mnoho. S loňskou S100vkou jsem natáčel v Alpách skoro týden a ta baterka fakt nevydrží víc, než napsal kolega. Věřte, komu uznáte za vhodné, já ale nemyslím, že anglický web musí mít víc pravdy, než český. :) Jinak to samozřejmě vyrábí každým zapnutím záznamu jeden soubor a je na uživateli, jak je spojí, které smaže anebo co s nimi pak udělá. Měli jsme před 1/2 rokem v našem obchodě v Brně paní z Prahy: koupila si tam "Geniální mimčo..." a moje spoluvina za to, jak se jí s tím NEdaří udržet stabilní záznam, se těžko vysvětlovala. Mám rád na volné chvíle, sport a pod. co nejskladnější mašinky, ale kdybych si musel něco koupit např. na 5-10 let - a nikdy jsem nemusel - místo tohohle bych osobně spíš šel do něčeho ve stylu Canon MVX4i nebo HV10. Rozhodně to někde ošahejte a vyzkoušejte si držení mašinky, protože to NENÍ klasická kamera ani běžný styl dlaňovky. :-D
Já jsem to četl. Jenom mi není moc jasný proč se špatně prodává, když i DVD kamery stojí dnes přes 20tis. Spíš mě zajímaly postřehy uživatelů, kteří s ní pravidelně natáčí. Jinak např. na http://www.camcorderinfo.com/content/Panasonic-SDR-S150-Camcorder-Review... píšou o výdrži baterie 1,5 hodiny a naopak v této recenzy se mluví o 45 minutách- čemu pak věřit. Proto ten obecný dotaz.
No chlape, neuražte se, ale tohle je TYPICKÁ otázka, kterou stačilo kliknout pod recenzí dotyčných kamer, takhle podaná vyhlíží spíš jako sranda, zvláš když je S150 totální novinka, ani S100 se neprodávala bůhvíjak a článek visí jako první. :)