Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Sony dcr dvd 106
diky vsem za rady a asi to teda jeste zvazim...
2 kty: A co zkusit najít něco v bazaru? Já začínal před 2 rokama na JVC s VHS-C. A dva roky jsem nedělal nic jiného než se učil, učil, učil (kompozice záběru, standardy TV formátů, střih v PC, DVD authoring). V současnosti jsem v pozici, kdy ještě nemohu radit, ale už si dokážu na většinu věcí přijít sám. Závěr: Zamysli se nad tím bazarem, a´t neutratíš peníze za něco, co tě možná přestane bavit.
Ja konflikny typ vobec niesom a snazim sa tiez najst vsetky mozne informacie kedze som total amater pred tym ako kupim nieco a apalacio nemyslel som nic v zlom ale proste aj ked by si niekoho chcel zabit da sa mu to povedat slusne :D tiez som skoro kupil blbost a tato diskuse mi moc pomohla a ty taky je to fajn ze sa tu clovek vela dozvie a vecsinou aj k teme klobuk dole :D
for kty..tak nějak jsme si to myslel.. věř mi, lepší, když si za ty peníze koupíš fotoaparát... budeš spokojen víc... ušetříš si zklamání z videotechniky, budeš to mít bezpracné (skoro) při zpracování.. nebo si o videotechnice něco přečti.. na netu např. google.cz .-)) a uvidíš, že u videotechniky jsou nároky nejen při natáčení (kamera), ale i zpracování(nějaké slušnější PC) a dále časové.... nechci tě nějak odrazovat....ale nejprve si rozmysli co potřebuješ a na co to potřebuješ... nebo počkej, já jsme nějak moc skeptik v tvém případě .-)))))
Na to se nedá nic říci (=napsati), snad jen - kolikrát za měsíc budete muset při pití kávy nebo pročítání zpráv počkat oněch 20 nebo 30 minut kvůli stáhnutí? A hlavně: na té čtvrtpalcové pásce zůstává videozáznam archivován "nafurt", což asi nelze říci o vypálené vrstvičce DVD-disku a ani o pevném disku PC.
dekuji moc jsem student takze nejak moc penez zrovna nemam a o kameru jsem nikdy v ruce nedrzel takze asi tak. A o te kamere jsem cetl jenom parametry atd... prave ta mini dv me odrazuje tim propojenim s pc (stahovanim) 21min=21min stahovani do kompu.
Ray, nerobme z nášho fóra dajakú Grafiku, hej (:-D). Chcem udrža úroveň, aby tu nebol žiadny "somár" alebo jednotlivec s konfliktnými sklonmi; a to bez rozdielu na štátnu príslušnos. Kty: jak píše diskutér-kolega nejlevnější DVD-typ může být riskantní, ale pro natáčení "rally" asi i absolutně nevhodným. Přečtěte si nějakou zdejší recenzi DVD-modelu: přinejmenším popis problémů při načítání disků, uzavírání, otevírání a další operace odradí rozumné (budoucí) uživatele. Je to na Vás. :-)
for kty na požadováné, jsi si vybral ten nejhorší možný typ kamery.. osobně DVD kamery odsuzuji, a rozhodně jsou nevhodné tam, kde se čekají větší otřesy.. zejména na rally... Když už máš tak málo financí (je to nejnižší částka, kterou jsem za poslední dobu viděl, že chce někdo použít na kameru) budeš muset vybrat, dle mého subjektivního názoru mezi miniDV kamerami... Je to i nejlepší možná volba co se týká kvality záznamu, ale zejména v nejlacinějších kamerách be zproblémů miniDV vyhrává.. HDD kamery a kartové jsou o řád dražší a jak jsme psal výše o DVD kameře neuvažuj, pokud nejsi blázen. Za tuhle cenu vybírej zn. Sony, možná Panasonic, Sonka se mě líbí víc, v těchto nejnižších cenových relacích vypadá slušně... ale nejprve si o kamerách něco přečti, dále máš doma PC nebo jak budeš upravovat záznam? Počítej, že kamera bude mít velké problémy při trochu tmavších podmínkách natáče (šero, interiére atd). Osobně bych ti radil počkej a pošetři tak alespoň 15tis, kde se dostaneš do lepší třídy kamer, rozhodně o řád lepších, jinak nečekej žádné zázraky, ty opravdu na tak levných kamer nepřijdou a budeš zklamán a skoro bych se vsadil, že kameru pak jen odložíš do skříně.
Ray hoď tam zpátečku.. stačilo by se podívat po tomhle netu nebo i jinde.. neustále se řeší otázka typu -- jakou kameru--.. pokud je nezkušený, musí o tématu něco vědět, jinak se ptá na kraviny a na to se dá reagovat jen jediným způsobem... myslíš si, že alespoň půjde a objedná si po poradě od zdejšího majitele webu? Myslím, že ani nebude mít tolik slušnosti... klidně mu rád poradím, ale pokud nemáš ani tolik času, aby jsi se porozhlédl, něco se naučil, tak co čekáš??.-) Mě se to nelíbí, tak mu napíšu svůj názor, by´t tvrdý,ale je jednou za čas potřeba... to si přeber zase ty jak chceš
keby mal skusenosti nepyta sa ty mudrc kua diskusia je na to aby sa diskutovalo napis mu ze v tej cene dobra kamera nie je a precitaj si nieco ale nezosmiesnuj nic v zlom mna to sere ak sa nevyzna neznamena to ze musis byt alergicky si v tom mudrejsi tak mu povedz ako to bezi alebo radsej nic nepis to bude lepsie
a pokud možno ti ještě máme poslat prachy, ne?.. kurňa, to setu rozjíždí dobrý zvyk.. mám tolik peněz, že by to stačilo na dva pytlíky brambůrek a chci super mašinu, tak pište...nebo mi to raději kupte... máš o natáčení vůbec něco přečteno? máš nějaký zkušenosti? asi moc ne, když vybíráš DVD kameru...