Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: grafika GeForce 6600
diky moc..
mám tu samou kartu a měl jsem stejné problémy (čb obraz).Po stažení ovladače mi to šlape přes komponentní video ( musí se nastavit na komponentní -v původním ovladači toto nastavení nebylo).
problem je vyresen tak napul.. obraz uz v TV mam ale jen CB a obraz neni celej.. :o(
jasny.. to sem delal a nic.. jaksi problem je v tom ze nema vzadu s-video out ale nejakej divnej konektor ( tusim ze je to vivo - ale tim si nejsem na 100% ).. a dalsi problem je ten ze to umi HDTV a pisou tu ze na s-videu je rozlisneni 1024x768 nebo v HDTV 1920x1080i coz samozdrejme moje TV nezvladne, jenze v ovladacivh je nastaveny standartne rozliseni druhyho monitoru 800x600 a vystup v PAL.. takze nevim.. :o(((
To jako ze kdyz se ta TV pripoji na TV vystup teto karty, tak na TV nic neni anebo Ti to ani nejde prepnout? tyhle karty mivaji detekci pripojeni TV (detekuji odpor zateze) a nemusi to fungovat na 100%, pokud si stahnes posledni ovladace primo od NVIDIE tak je tam volba \"Vynutit detekci televize\" (v zalozce \"Nastroje\" v nastaveni driveru)