INSTAX se těší vzrůstající oblibě především NADŠENÉHO MLÁDÍ. Vůči ekonomické logice to není úplně pochopitelné, ale mrkněme na téma podrobněji...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Sony HVR-HD1000E
prosím potřebuji poradit.Sháním levnou profi kameru a zatím se rozmýšlím mezi novou sony hvr-hd1000e a starší používanou canon-xl1.Věnuji se natáčení svateb,plesů a různých sportovních a domácích akcí. poraďte .děkuji
podle uživatelského návodu váží v plném osazení 3 kg
Asi máš pravdu držel jste to už někdo v ruce ?Zajímalo by mne kolik to váží sestrojil jsem si kamerové rameno a celkem by se mi tam hodila jo a jak je to se světelností je to jenom jednočip ale zase za tu cenu velká kamera pro oko klienta .
pokud se nepletu tak je to v podstatě jakoby překabátěná HDR-HC7 určena pro ty točiče kteří potřebují vypadat solidně při točení různých společenských akcí, protože někteří klienti vyžadují velkou kameru (ta malá přece nemůže být "profi" :-)
Velmi zvláštní hybrid (a nevidíme jej poprvé): Rameňák s jen jedním čipem C-MOS 1/2,9" (i HV10/20/HG10 mají 1/2,7"). A součaný trh jej jaksi zatím buď nezná nebo (možná i) pomíjí: těžko soudit mašinku s tak "profi-vzhledem" a současně také tak zvláštním osazením a (pokud vím) i cenou, kdož ví... :-D)